top of page

Thomas Rasmussen brager igennem - Kaduuz Racing

Thomas Rasmussen imponerede alt og alle i Holstebro med sin fightervilje, og sit bedste DM-resultat til dato, hvor han formåede at komme op i top 3 på sin Suzuki RM-Z250. Han blev desuden kåret til dagens fighter, og vi har fået ham til at snakke lidt om dagen for jer. 

Thomas Rasmussen: "Dagen i Holstebro gik virkelig godt. Perfekt vejr, publikum og bane!

I tidskvalen kvalede jeg som 7'er, hvilket var okay. I 1. heat kommer jeg skidt fra start, og prøver ihærdigt på at komme hurtigt op hvor det er sjovt, men på vejen ryger jeg lige hurtigt i jorden. Jeg kommer afsted igen, men efter et par omgange laver jeg en dum fejl, fordi jeg bliver for ivrig. Så jeg ryger ned igen, og slutter heatet som 6’er. Jeg ville selvfølglig gerne have været med længere oppe, når jeg havde farten til det. 

I 2. heat får jeg en lidt bedre start, hvor jeg så holder hovedet koldt og finder mig en god rytme. Jeg har nogle fede kampe undervejs i heatet, og har det virkelig sjovt! Jeg kan se jeg kommer tættere på dem helt forrest, hvor jeg den sidste del af heatet, virkelig presser på for at lukke hullet. Men tiden løber ud og jeg når ikke helt op. Det havde været sjovt med 5 minutter mere. Jeg slutter heatet som 3’er, hvilket var en fantastisk sejr for mig. Jeg slutter som samlet 4'er på dagen, med 2 point til nummer 3. 

Jeg er mega glad og tilfreds med dagen! MEN hvor kunne det have været fedt med et lidt bedre første heat! Men jeg har da fået at se, at jeg kan være med helt oppe! Og det har da virkelig givet blod på tanden, og gør at jeg vil arbejde videre! Jeg ved også 100% hvad jeg skal arbejde på, og det er mine starter!

Hvis starterne lykkes, kan en top 3 også lykkes igen! De 5 ekstra minutter vi har fået at køre, er virkelig noget jeg er glad for! Tak til hele min familie, kæreste, sponsorer, venner, Søren B Mortensen, Suzuki, PSEParts og hele Kaduuz Racing teamet og alle der står bag det! Uden alle jer kunne det ikke lade sig gøre."

Foto: Andreas Ebbesen 

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page