Uheldig Glen klar til Aalborg


Glen Meier har gang i en flot sæson. Han fører DM i MX2-klassen, og både til EM og i Tyskland, har danskeren vist rigtig godt fart. Det var også tilfældet, da ADAC MX Masters rykkede ind i østrigske Möggers i den netop forgangne weekend, men det blev en uheldig weekend for danskeren sydpå. Farten var der, men det blev desværre ikke til nogen point, da Glen var uheldig i første heat af Youngster-klassen. Vi fik lige en status fra ham, for at høre om han blev klar til at forsvare sin røde nummerplade i Aalborg om lidt over en uge. Her er hvad han svarede.

Glen Meier: "Jeg havde faktisk en god kval' til ADAC i Möggers, hvor jeg blev 2'er i min gruppe, så den del af weekenden gik fint nok. I første heat kommer fra start som en 6-7 stykker, og runder der i første sving. Ham jeg er lige bagved er så ved at vælte på langsiden, der kommer lige efter startsvinget, og jeg kan ikke undgå at ramme ham og ryger hårdt i jorden. Jeg bliver så påkørt bagfra, på min lænd og min r**, imens jeg ligger på jorden, og må udgå. Jeg prøver at køre andet heat, men det går desværre ikke. Super ærgerligt, men jeg er heldigvis klar til at køre til A-DM i Aalborg."

Foto: Steffen Schollbach / Pixel-cross.com

Untitled-1.png
fxr.jpg
Facebook Nyheder