top of page

Filten Racing Team Pressemeddelelse


Den lynhurtige Dall bane ved Aalborg ligger jord til 4. afdeling i den prestigefyldte DM-serie, klubben har i de seneste år knoklet for igen at kunne afvikle A DM og dette er positivt lykkedes, klubben råder i dag over top faciliteter og et super baneanlæg der er meget publikumsvenligt, så mød op og få ræs for alle pengene. Filten Racing Team er naturligvis igen med bag bommen og er klar til at gøre deres bedste på de toptrimmede YSR Yamaha Filten racere

I MX 2 klassen stiller Filten Racing til start med Mike Underbjerg Lauritsen #959 som ved sidste afdeling i Holstebro kørte en helt utrolig flot samlet 2. plads i hus, Mike ligger nu samlet nr. 3 i DM hvilket vi alle i teamet er utrolig stolte over. Mike mangler kun 16 point for at kunne betræde 2. pladsen og vil kæmpe som en gal for igen at komme på podiet i Aalborg så hold godt øje med nummer 959

Sebastian Kærgaard #738 stiller også til start i MX 2 klassen, Sebastian har fået trænet en masse på sin nye Yamaha YZF 250 (4 takt) og føler sig rigtig godt tilpas og glæder sig til afdelingen i Aalborg, Sebastian ligger pt. på en samlet 17. plads

I MX 1 klassen stiller Mathias Hansen #250 og Michael ”Fido” Østergaard #14 til start, Mathias havde en hård weekend i Holstebro, med et styrt i 1 heat og maskinproblemer i 2 heat og måtte desværre derefter udgå, Mathias ligger på en samlet 18. plads. ”Fido” havde en god dag ved sidste afdeling i Holstebro og kæmper videre efter de gode placeringer, Fido ligger pt. på en samlet 20. plads

Filten Racing Teams 2 andre team kører Julie Dalgaard #703 og Kenneth Villadsen #460 har her midtvejs i sæsonen stadig RØD FRONT NUMMERPLADE som er det synlige bevis på at de fører DM serien i Dameklassen og Oldboys 30+B

Husk at klikke ind på Filten Racing MX Shop som altid har gode tilbud på udstyr og dele til din crosser til lynhurtig levering og gode priser.

Vel mødt til en fed race dag i Aalborg søndag d. 16. juni, kig efter de store blå telte og Filten Racing flagene og kom forbi til en snak

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page