top of page

God dansk dag i Holland


Den sidste kval-afdeling til årets EM-finale i 85cc og 65cc ruller i denne weekend i Holland, og her er en hel flok danskere på pletten. Og de startede med en flot kvalifikation, på en dag hvor hele programmet blev rykket på grund af regn.

Lucas Bruhn og Nicolai Skovbjerg var hurtigst i hver deres gruppe i 85cc, ligesom at Mads Fredsøe, Andreas Krogh Jensen og Jacob Madsen også kom i hver deres top 10. I 65cc var Jacob Bloch bedste mand, selvom de andre danskere også kæmpede flot. I køres de gældende heat. Kom så, drenge! Vi skal have folk til EM! MX-Index krydser fingre for jer.

Kvindernes EM var også på pletten i Holland, til endnu en afdeling, og her var Line Dam Nielsen bedste dansker i dag.

Du kan finde lørdagens resultater her: https://speedhive.mylaps.com/Events/1677597

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page