top of page

TKO til start som nummer 2


Lørdagens var som sædvanlig kvaldag, da VM i dag ramte Kegums i Letland - et sted hvor danske Thomas Kjer Olsen, er stukket af med sejren de seneste to år.

Og det var da også en TKO, der viste god fart i dagens kvalheat. Efter at have kæmpet sig igennem trafikken, kørte han nemlig i mål som nummer 2, hvilket giver ham en god placering til bommen i morgen. Jorge Prado vandt heatet, der ellers bød på god action og dramatik. Ben Watson tog tredjepladsen.

I den store klasse stod der Jeffrey Herlings på det hele, og den forsvarende mester var glad, da det lykkedes at tage årets første sejr. På andenpladsen var Arminas Jasikonis flyvende, imens Arnaud Tonus snuppede tredjepladsen.

Bastian Bøgh Damm var på pletten i EMX250, og her tog danskeren en flot sjetteplads, i dagens første heat. Bastian har et heat igen i morgen.

Foto: Juan Pablo Acevedo

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page