top of page

Vanvittig dag i Letland...

... på mere end èn front. Danske Thomas Kjer Olsen formåede ikke at gentage sejren i Letland for tredje år i træk, men til gengæld holdt danskeren liv i sin massive podiestrøm, da VM i dag tordnede ud over Kegums. 

Desværre for os danskere, var det Jorge Prado der tog sejren, og det foran Jago Geerts, der igen indhentede TKO i de to heat. Det skubbede Thomas ned som nummer tre på dagen. 

Thomas Kjer Olsen: “Det har været et rigtig positivt GP, men også lidt frustrerende. Et podie mere er godt. Jeg fik to gode starter, og holdt andenpladsen i mange omgange i begge heat. Så jeg føler at jeg skulle have taget andenpladsen. I andet heat gav jeg alt for at tage andenpladsen, men sådan blev det ikke. Jeg er frustreret fordi jeg ikke kom langt nok foran Jago. Han kørte virkelig godt, men det føler jeg også at jeg gjorde - hurtigt og sikkert, omgang efter omgang. Der er meget positivt at tage med videre. 

Der var også stort drama i MXGP-klassen, da Jeffrey Herlings styrtede på prøveomgangen, og efterfølgende fik sin fod kørt over. Den forsvarende mester kørte dog heatet, vandt det og kunne tage den første sejr efter sin skade. I pausen viste det sig dog at anklen var brækket, og Herlings måtte derfor opgive andet heat efter at have vundet første, på en brækket ankel... Andet heat bød på flere gode dueller, ligesom Antonio Cairoli også måtte hårdt i jorden, så hans skulder gik af led. Sejren gik til Tim Gajser, foran Romain Febvre og Arnaud Tonus, der dog havde skrabet nøjagtig lige mange point sammen. 

I EMX250 var der igen bud efter Bastian Bøgh Damm, og danskeren sluttede GP'et I Letland som nummer 8 i den klasse. 

Find alle resultater her: 

Foto: Juan Pablo Acevedo 

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page