top of page

Strate viste format i Aalborg

Efter skiftet tilbage til MX2, har Benjamin Strate kæmpet for tingene - og med heldet, som det næsten er blevet en dum tendens. I søndags til DM i Aalborg rullede han dog en flot præstation ud af ærmet, og vi har fået en status fra ham, efter løjerne. 

Benjamin Strate: "Endelig fik jeg vist min fart og havde heldet med mig, i Aalborg. Mine starter er blevet noget bedre end de før har været, hvilket også er med til at gøre tingene lidt nemmere! Jeg kom fint fra start i første heat men var desværre lidt for passiv i starten, og kom aldrig rigtigt med. Rigtig ærgerligt at jeg ikke lige havde lidt mere at give af, men de forreste kørte stærkt. I 2. heat kom jeg også godt fra start og lagde ud med at være lidt mere “aggressiv, ” så jeg hurtigt kunne få overhalet, og finde et flow. Jeg har aldrig været i tvivl om, at jeg har farten til at være med i toppen, men jeg er sådan set selv en lille smule overrasket over at jeg kunne holde tempoet i 30 min + en omgang. Det har været en af udfordringerne for mig i årets afdelinger. Så ja, jeg er bare rigtig glad og stolt over min præstation i weekenden. Nu kan jeg så småt snuse til den samlede 3. plads, så nu skal der sættes alt ind til de sidste to afdelinger."

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page