top of page

Danske podier i Västerås og Mölln

Det svenske og tyske mesterskab rullede i dag, trods hede forhold både i svenske Västerås og tyske Mölln, men heldigvis holdt de danske kørere hovederne kolde.

Den svenske serie for kvinder, er tæt på at være en af de stærkeste her omkring, og her er det danske Sara Andersen der fører an - også efter dagens afdeling. Sara vandt nemlig også andet heat, og udbyggede sin føring. Desværre var der ikke så meget held til Malou Jakobsen i andet heat.

I MX1-klassen var Mathias Gryning stærkt kørende på andendagen, og kunne tage en samlet syvendeplads i det potente felt. I det hele taget tager den svenske serie mange spændende og rigtige skridt, imod at blive en national serie med international klasse og underholdning.

Du kan finde alle resultater fra Sverige her: http://mxsm.nu/race/93/status

I Tyskland markerede danskerne sig også stærkt. Både Mikkel Haarup og Bastian Bøgh Damm var flyvende I Youngster-klassen, men manglede lige det sidste held for at snuppe sejren. En anden- og tredjeplads blev det til henholdsvis. Også Glen Meier sluttede i top 10.

I Masters-klassen var Jakob Kjær Nielsen eneste dansker på pointtavlen, imens heldet ikke var med de øvrige danskere.

Rasmus Pedersen var kun en enkelt plads fra podiet i 125-klassen, imens der også var lidt point til Magnus Smith.

I Junior-klassen var der igen dansk på podiet, da Andreas Krogh Jensen flot kørte sig ind på en tredjeplads, imens resten af drengene også gjorde det flot.

Du kan finde alle resultater fra Tyskland her: https://www.adac-mx-masters.de/de/detailergebnisse-2019/moelln-7297/

Foto Caroline Joelsson

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page