top of page

God weekend for Gryning


Mathias Gryning lader stille og roligt til at finde formen 450'eren, et skridt ad gangen, og der er konstant fremgang at spore. I den netop forgangne weekend var han i Sverige til svensk mesterskab, og her formåede han at hente nogle gode placeringer, på den teknisk svære bane i Västerås. Vi fik en status fra ham, ovenpå weekenden.

Mathias Gryning: "SM i Sverige forløb egentlig ret godt. Banen var harvet dybt og vandet rigtig meget, så der kom nogle dybe spor - hvilket gav en utrolig teknisk bane. Jeg fik sat en kvaltid som nummer 3 i min gruppe og kom rigtig godt fra start i første heat, men jeg måtte desværre allerede ned og bide i jorden i første sving. Det korte heat på 15 minutter gjorde det svært at køre sig langt op, så jeg endte som 12'er. Fra lørdag til søndag fik jeg lavet lidt ændringer på min affjedring, som vi skulle teste lidt søndag. Det blev rigtig godt! Søndag fik jeg to rigtig gode starter og legede med i fronten i noget tid. Det er et utrolig hårdt felt, med flere professionelle kørere og jeg var en af de “best of the rest.” Jeg blev henholdsvis 8'er og 6'er i søndagens heat, og det at kunne sætte to gode heat sammen, med god fart hele heatet er noget jeg har arbejdet på, så det er dejligt at det betaler sig af, selv når det var +30 grader. Nu er der en lang sommerpause, hvor der er tid til at få arbejdet videre på nogle ting, og så få vist flaget i sidste del af sæsonen!"

Foto: Linus Ljunggren

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page