Sara har momentum i Sverige


At Sara Andersen er en af de bedste kvindelige crosskørere i vores del af verden, kan ikke komme som et chok, men alligevel er det herligt, når en dansk kører gør det godt i udlandet. Og den svenske serie for kvinder, har længe været en af de mest potente og velbesøgte, og skønt Sara før har prøvet kræfter med SM, så har hun i år været til alle afdelinger indtil videre. Den seneste i Västerås, hvor danskeren udbyggede sin samlede føring. Vi fik en status fra hende.

Sara Andersen: "Jeg kørte i weeekenden MXSM i Västerås. Lørdagen startede godt, med hurtigste tid i både fri træning og tidskval. Banen var meget udfordrende, med meget dybe spor, så det var super god træning hele weekenden. I første heat tog jeg starten og førte fra start til slut - dog var hullet ikke så stort ned til Natalie Kane, som lå lige efter. Hun kom dog aldrig så tæt på, at hun kunne lave et angreb. Det var et hårdt heat, da det var super varmt og svært for mig at finde rytmen. Søndag kørte jeg warm-up og satte hurtigste tid igen. Derefter vandt jeg andet heat, igen med holeshot i starten. Jeg lavede et større hul denne gang, på cirka 10 sekunder, hvilket gjorde det hele meget nemmere, fordi banen var super svær mange steder og jeg kunne derfor tage den lidt med ro, når jeg skulle overhale omgangskørere. Jeg holdt den afstand hele heatet, hvilket selvfølgelig gav mig en samlet førsteplads. Jeg har derfor fortsat den røde plade, og fører nu med 11 point."

Foto: Caroline Joelsson

Untitled-1.png

© 2013 MX-IndeX - A part of #591 Arts.