top of page

Foreløbig VM-kalender 2020


Det stadig meget tidligt, og der bliver helt sikkert en del ændringer, men Youthstream har i dag udsendt den første foreløbige VM-kalender for næste sæson. Her er en del gengangere fra i år, Finland er tilbage, og så ser det ud som om, at man igen håber på at finde et sted at starte, inden man tager til Argentina. Måske et sted i Mellemøsten? Vi må vente og se. Det ser i hvert fald ud til, at TKO og ros, igen kommer lidt rundt omkring.

Desuden er det også værd at bemærke, at EMX Open flyttes til at ligge sammen med VM-afdelingerne næste år. Det vil med andre ord sige, at der igen kommer en åben klasse - udover MXGP-klassen - med massiv fokus og eksponering, for at hjælpe dem der falder for aldersgrænserne i 125 og MX2. Det bliver særdeles spændende at se, hvor stor EMX Open-klassen bliver næste år. Måske et par danskere kunne gøre noget der?

Tags:

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page