top of page

Startlister til Semarang


VM-kørerne har holdt et par fortjente feriedage på Bali, siden sidste weekends løjer i Palembang, men nu kan de så småt begynde at skimte den næste opgave forude. Årets andet GP i Indonesien, denne gang i Semarang på øen Java. Og vi har lige fundet startlisterne til dig, så du kan se hvem der er på pletten - eller ikke er på pletten.

Der er dog nogle springende punkter, i forhold til startlisterne. For eksempel har Mitch Evans meldt ud, at han ikke bliver klar til anden omgang løjer i Indonesien. Evans styrtede både i Tyskland, og altså også to gange i første heat i Palembang, og sidder altså over i Semarang. Ben Watson måtte trække sig søndag morgen i Palembang, da hans brækkede finger voldede problemer, efter at han ellers kæmpede sig igennem kvalheatet lørdag. Han prøver dog at gennemføre i Semarang. Og så kom det også ud i denne uge, at Antonio Cairoli har været igennem en operation, og kommer til at misse resten af 2019. Super ærgerligt for Tony, der derved spiller alle kortene over i favnen på Tim Gajser.

Foto: Juan Pablo Acevedo

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page