top of page

TKO i top 10, trods voldsomt styrt

Vores danske VM-es, Thomas Kjer Olsen, plejer at have stabilitet og sikkerhed som sin absolut fineste dyd, men det går alligevel ikke altid som forventet i det der motocross. 

Efter en sikker tredjeplads - og et holeshot - i første heat af VM-afdelingen i indonesiske Semarang, var den lange dansker nemlig involveret i et voldsomt styrt i starten af andet heat. Det så voldsomt ud, og kostede TKO en solid en på låget, men de første forlydender går på, at der heldigvis ikke er sket yderligere. 

Styrt til trods, så sluttede Thomas dog stadig på den samlede tiendeplads i GP'et, og han har fortsat 100 points forspring til tredjepladsen i den samlede stilling. Jorge Prado vandt GP'et, foran Tom Vialle og Calvin Vlaanderen

I MXGP-klassen var der også drama, da en ellers stærkt kørende Romain Febvre, styrtede i første heat, så Tim Gajser kunne tage endnu en sejr, og den bedrift gentog han i andet, og udbyggede derved sin samlede føring. Det er efterhånden svært at se, hvem der skal vriste den røde plade fra sloveneren. Arnaud Tonus og Jeremy Seewer, tog de sidste pladser på podiet. 

Find alle resultater her: https://results.mxgp.com/mxgp/standings.aspx

Foto: Juan Pablo Acevedo 

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
fxr.jpg
Facebook Nyheder
bottom of page