Sommer-supercross til Frederik Goul


Frederik Goul Jensen er en af dem der satser på supercross, når først vinteren er over os, men i den forgangne weekend tog han alligevel forskud på sx-glæderne, da han igen var inviteret til Supercross Cup i Italien, under åben himmel i Brescia. Det ville vi selvfølgelig gerne høre lidt mere om, så vi bad Frederik fortælle lidt om løjerne.

Frederik Goul Jensen: "Jeg var igen i år inviteret til at komme ned og køre Supercross Cup. Det kan man ikke sige nej til! Det et super sjovt supercross-løb, på en fed bane. Banen bliver bygget på en plads inde i byen, hvor der køres om aftenen/natten, med lys på banen. Der var mange større navne med i år, så der skulle gives gas for at komme med i finalen. Jeg kvaler' som nummer 6 i tidskvalen, og er direkte med i finalen og superfinalen (250 vs 450). I finalen får jeg en totalt dårlig start. Jeg ligger og kæmper med [Nique] Thury og [Filip] Neugebauer, men må slippe dem til sidst, da varmen presser på. Jeg kører i mål som nummer 8. I Superfinalen får jeg igen en dårlig start og er sidste mand. Jeg kører mig dog op som nummer 9. Alt i alt en god og sjov weekend. Og virkelig fedt at køre lidt supercross igen!"

Når vinteren kommer, så står den igen på supercross for Frederik, der skal køre alle supercross i Holland, og så har han fået fast start til ADAC SX Cup i SX1-klassen.

Foto: Gianfranco Passera

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
fxr.jpg
Facebook Nyheder