top of page

Blandede bolsjer for Lucas i Tjekkiet

Lucas Bruhn vandt den regionale EM-kvalifikation her på vores breddegrader, og danskeren var derfor i Tjekkiet i weekenden, hvor finalen for EM i 85cc blev kørt. Og der var både held og uheld at hente. Lucas fortæller selv om sin EM-finale her. 

Lucas Bruhn: "Jeg havde set meget frem til weekenden. Og til at køre, imens de store VM-kørere skulle køre, og så også til at køre på en VM-bane, som jeg ikke havde prøvet før. Jeg kvalede' som nummer 19, hvilket jeg ikke var særligt tilfreds med. I første heat får jeg en ok start. Jeg kører over stregen på første omgang som cirka nummer 8, og kører et okay heat. Jeg ender som 10'er, og det er jeg fint tilfreds med. I andet heat rammer jeg en ud over bommen, mister balancen og alt fart, og kommer op i første sving som sidste mand. Jeg er nummer 36 efter første omgang, men jeg kører faktisk et fint heat og ender som nummer 16. Jeg ender samlet som 14'er på weekenden, som jeg ikke er helt tilfreds med. Men heldet var bare ikke med mig i andet heat, hvilket gør det svært at komme i top 10 i det felt."

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page