top of page

Dansk debutant til EMX250 i Lommel


Når der i weekenden køres endnu en afdeling af EMX250 i belgiske Lommel, så bliver det med en dansk debutant på bommen. Nemlig Frederik Højris, der er klar til sin første afdeling EM på 250'eren. Hvordan har Frederik det inden weekenden? Vi fik en status fra ham, inden de belgiske sandhuller venter.

Frederik Højris: "Jeg er ved at være godt klar igen, efter min lille skade inden sommerferien, så det bliver fedt at komme ud og køre lidt større løb. Jeg har fået kørt en masse timer på cyklen her i sommerferien, så jeg føler mig godt tilpas på cyklen for tiden. Min træning op til EM, har været god synes jeg. Jeg har været i Holland/Belgien og træne siden sidste uge, så jeg føler mig godt klar efter en masse sandtræning. Målet til mit første EM på 250'eren er at kvale' ind og have en fed dag! Weekenden efter bliver det så ADAC MX Masters i Gaildorf der står på programmet, som jeg også glæder mig helt vildt til!"

Foto: Andreas Ebbesen

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
fxr.jpg
Facebook Nyheder
bottom of page