top of page

Blandet dansk dag i Lommel

Lommel er et legendarisk sted, når man er en crosskarl, og i dag var VM tilbage i sandet - og med det, en god portion danskere. 

Desværre startede MX2-kvalheatet ikke optimalt for Thomas Kjer Olsen, med et styrt på første omgang. Heldigvis tog TKO ikke skade, men han måtte køre sig op fra sidstepladsen, og nåede op som nummer 8 i mål. Jorge Prado tog sejren foran Calvin Vlaanderen og Tom Vialle. 

I MXGP-klassen stod der Max Anstie på det hele, og det ser godt ud for briten i morgen. Tim Gajser var dog ikke langt efter, foran Romain Febvre. 

Mikkel Haarup var tilbage i MXGP-ryttergården, efter et par måneders pause, og det fik de andre i EMX250 at føle. Danskeren var i hvert fald godt kørende, og snuppede andenpladsen i dagens enlige heat. Bastian Bøgh Damm og Glen Meier havde også kvalet flot, men desværre blev de ofre for banen i Lommel. De har heldigvis et heat mere i morgen. 

I EMX125-heatet var Rasmus Pedersen godt kørende, og der var point til danskeren i dagens første heat. Magnus Smith kom med i heatet, med det yderste af neglene, og han forbedrede sig væsentligt fra kvalifikationen til heatet. Der er også er 125-heat mere i morgen. 

Find alle resultater fra lørdag her: https://results.mxgp.com/mxgp/standings.aspx

Foto: Juan Pablo Acevedo 

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page