top of page

Hvad nu, Mathias Gryning?


Mathias Gryning er kommet godt igen, efter den skade han pådrog sig til sidste afdeling af DM sidste år, men hvad kommer der til at ske næste år, for #334? Det er altid interessant at høre om, og det lader til, at Mathias måske går efter at opnå endnu mere. Her er i hvert fald hvad han svarede på spørgsmålet.

Mathias Gryning: "Nu har vi haft en lang sommerpause fra diverse løb og den har jeg brugt på at holde lidt træningsskoler og hjulpet andre kørere, samtidig med at jeg har kunnet træne lidt selv. Jeg føler at jeg var kommet godt tilbage inden sommerferien og at min fart var begyndt at være fornuftig. Det gik rigtig godt i den svenske serie, så jeg forsøger at holde det hele kørende henover sommeren, så jeg kan slutte sæsonen af, med forhåbentlig endnu bedre resultater.

Hvad der skal ske næste år, har jeg absolut ingen anelse om. Jeg har brugt rigtig mange år sammen med hele min familie, på at komme til tops i dansk motocross. Dette mål føler jeg er opfyldt og jeg har leget med i toppen en del år nu. Så nu leder jeg efter en mulighed for at tage skridtet videre. Jeg har været utrolig glad for de mennesker der har hjulpet mig på vejen, sponsorer, familie, Per Rasksen som støtter mig, og det kan aldrig siges nok. De har taget mig så utrolig langt, og jeg føler at jeg bør belønne dem, ved at tage skridtet videre. Ved at finde mig et sted, hvor jeg kan fokusere 100 % på at blive en bedre kører, og arbejde endnu mere fokuseret, på at forbedre mig. Jeg elsker at køre motocross og synes det er det fedeste i hele verden, så hvis den rigtige mulighed opstår, så er jeg 100 % klar. Jeg vil gerne finde et sted/team, hvor jeg kan fokusere mere på bare at blive en bedre crosskører, og måske bruge knap så meget tid, på også at være teamchef for mig selv, og på alle de ting der går med at skulle strukturere hver enkelt lille ting og få det hele til at glide i kulissen."

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page