top of page

Podie til Haarup i Lommel

Mikkel Haarup debuterede i årets EMX250-serie i weekenden, da feltet ramte Lommel og han gjorde det med stil. En sikker andenplads i første heat blev det til, men med flere uheldige episoder i starten af andet heat, var podiet pludselig langt væk. Men på en eller anden måde, så fik danskeren kørt sig op fra sidstepladsen af flere omgange, og sluttede som nummer otte i heatet, hvilket var nok til podiet. Her er et par ord fra Mikkel selv. 

Mikkel Haarup: "En god, men også hård weekend på kontoret. Efter et forholdsvis roligt første heat, blev andet heat noget mere dramatisk, da jeg kører sammen med en anden kører i første sving. Kort efter vælter der endnu en kører foran mig, og kort derefter ligger der endnu en kører bag et hop. Det sker altsammen på første omgang, så jeg ligger allersidst. Der vælter så selvfølgelig en til foran mig omgangen efter, og det viser så også hvor vigtigt det er at holde sig i fronten fra start. Jeg er dog ikke typen der giver op. Så jeg tager arbejdshanskerne på og begynder at æde dem en efter en, hele vejen igennem heatet. Jeg formår at køre mig helt op som 8'er i heatet, inden jeg løber tør for tid. Det betyder at jeg ender på podiet som 3'er. På de sidste 4 omgange i andet heat, kører jeg 5-6 sekunder hurtigere end alle andre på banen per omgang, så der er noget positivt at tage med videre."

Foto: Juan Pablo Acevedo 

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page