top of page

Solid første dag på Imola


Fjerdesidste afdeling af VM ruller over italienske Imola i denne weekend, og der er heldigvis danskere til start i Italien. Lørdag blev som altid brugt på kvalheat, og på første heat for supportklasserne.

Thomas Kjer Olsen havde ikke det bedste GP i Lommel sidste gang, men det ser ikke ud til at danskeren har fået varige mén af sit styrt. Thomas var i hvert fald godt kørende i dag, da han cruisede sig til tredjepladsen på startbommen i morgen. Jorge Prado vandt kvalheatet, og det foran tyske Henry Jacobi.

I MXGP-klassen var der en tidlig duel, imellem Tim Gajser og Romain Febvre, men Febvre måtte trække sig til sidst, og overlade sejren til Gajser. Faktisk nåede også Glenn Coldenhoff og Ivo Monticelli forbi Febvre, så de to teamkammerater sluttede som nummer to og tre.

Til VM for kvinder var både Sara Andersen og Line Dam til start, og her blev første heat kørt i dag. Og Sara viste god fart, hvilket gav en fjerdeplads til slut. Desværre var der ikke meget held til Line, selvom hendes fart var god, men pigerne har et heat igen i morgen!

I 2-taktsklassen var Nikolaj Skovgaard på pletten, og han var et mulehår fra pointene. Han har også et heat igen i morgen.

Find alle resultater fra dagen her: http://results.mxgp.com/mxgp/standings.aspx

Foto: Juan Pablo Acevedo

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page