top of page

Danmarks Motocross of Nations hold udtaget


Motocrosslandstræner Emil Larsen har udtaget kørerne, der som hold skal repræsentere Danmark ved dette års Motocross of Nations i Assen, Holland d. 29. september. De udtagede kørere er: Thomas Kjer Olsen, Stefan Kjer Olsen og Bastian Bøgh Damm. - Det er et stærkt hold vi stiller med, og vi glæder os til at komme til Holland for at repræsentere Danmark. Det har som altid været svært at udvælge kørerne, og herunder med hensyn til den enkelte kørers forventninger, men det ser jeg som et positivt problem og et tegn på, at vi har mange hurtige kørere i Danmark, siger Landstræner Emil Larsen og forsætter: - Thomas Kjer Olsens præstationer i VM er fantastiske, og Stefan bidrager med en kæmpe stor erfaring, mens Bastian Bøgh Damm har vist fantastisk god form på det seneste, slutter landstræneren, som også håber på at mange vil lægge vejen forbi Assen i Holland og heppe på danskerne.

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page