top of page

Haarup om MXoN og Uddevalla


Mikkel Haarup var helt inde i billedet til årets Motocross of Nations, men det danske stjernefrø valgte at sidde over, når der skal køres i Assen i september. Det evigt trollede internet er hurtigt til at drage konklusioner på bambus-data, så vi spurgte Mikkel selv, så han kunne forklare sin beslutning, for som med al andet sport på topplan, så er der mange flere ubekendte, end man lige går og kender til. Og så fik vi ham da også til at snakke lidt om det svenske GP i Uddevalla i den kommende weekend!

Mikkel Haarup: "Ja, det er rigtigt at jeg valgte at takke nej til tilbudet om at køre med i MXoN, men der er mere i det end som så. Da jeg blev ringet op af Emil Larsen, der ville høre om jeg ville køre for Team Danmark, så blev jeg selvfølgelig både glad og stolt, da det er en drøm at køre for mit land i det største MX-løb i verden. Jeg håbede selvfølgelig, at hvis jeg skulle køre med på holdet, så ville det være i MX2-klassen, men det blev gjort klart, at det var ikke muligt. Vi snakkede så lidt frem og tilbage, og jeg kom med tilbudet om at køre i Open-klassen, med forbehold i, at jeg gerne ville holde på inderen i starten. Da det så heller ikke kunne lade sig gøre, måtte jeg takke nej til tilbudet. Jeg regner selvfølgelig med at stille op næste år i Frankrig for Team Danmark, og vil gøre mit bedste for at det skal blive en succes, ligesom at jeg selvfølgelig håber at Team Danmark får succes i Assen i år. GP'et i Uddevalla skal nok blive godt! Jeg kører selvfølgelig efter at vinde, og lige pt så føler jeg mig godt tilpas, så jeg er overbevist om at det er muligt. De danske fans skal helt klart tage til Sverige, og det håber jeg mange har tænkt sig. Det er uden tvivl en af de bedste baner at se cross på, da man kan se stort set hele banen fra et sted. Ud over det, så er jeg sikker på at der bliver en fed stemning. Jeg skal i hvert fald nok gør mit bedste for, at der bliver noget at heppe på i EMX250-klassen!"

Foto: Juan Pablo Acevedo

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page