top of page

Gode danske ting i Uddevalla


Det svenske GP ruller i Uddevalla, og lørdagen blev brugt på kvalheat i VM-klasserne, og så på første heat af henholdsvis årets sidste EMX125 og EMX250. Og danskerne gjorde det godt.

Der var dog ikke så meget held til Thomas Kjer Olsen, der desværre styrtede to gange i kvalheatet, og derfor kommer til bommen som nummer 23 i morgendagens heat. Kvalheatet blev vundet af Jorge Prado, foran Henry Jacobi og Adam Sterry.

Mathias Gryning debuterede i VM, i MXGP-klassen, og det blev en ilddåb for danskeren, der dog reddede en plads som nummer 22 hjem i kvalheatet. Jeffrey Herlings vendte tilbage med et brag og tog sejren, foran landsmand Glenn Coldenhoff, og Tim Gajser.

I EMX250 var der også dansk helt fremme. Mikkel Haarup vandt nemlig første heat af klassen i suveræn stil, som han førte fra start til mål. Bastian Bøgh Damm kæmpede også heroisk, og havde næsten fortjent mere end den flotte fjerdeplads han tog til slut. Glen Meier havde desværre ikke så meget held i sprøjten, men de har et heat igen i morgen.

I EMX125-klassen klarede både Rasmus Pedersen og Magnus Smith skærene til de pointgivende heat, og her var der EM-point til Magnus. Desværre nåede Rasmus ikke at komme igen, efter uheld i starten af heatet. Begge gutter har også et heat igen i morgen.

Find alle resultater fra dagen her: http://results.mxgp.com/mxgp/standings.aspx

Husk også at tjekke MX-Index' billeder fra Uddevalla på vores Facebook.

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page