Dansk historie i Uddevalla!


Thomas Kjer Olsen skrev historie de seneste to sæsoner, da han som den første dansker, tog en medalje til VM i motocross. Og i dag skrev han så den historie om! Det blev til en sjetteplads i dag for TKO i Uddevalla, men det var slet ikke vigtigt. For det vigtige var, at danskeren nu ikke længere kan hentes i tabellen, og derved sikrer sig den første sølvmedalje til en dansker nogensinde! Det er fabelagtigt godt kørt af Thomas, og vi klapper endnu! #gotko

Det endte med en sejr til Tom Vialle, der dog blev overstrålet lidt, af Jorge Prado. Spanieren tog tredjepladsen på dagen, men det var nok til at sikre hans andet verdensmesterskab i streg. Tillykke til Prado! Calvin Vlaanderen tog sidste plads på podiet.

I MXGP-klassen var Tim Gajser allerede kronet, men derfor ville TiGa stadig lege med. Det var dog Glenn Coldenhoff der - for anden weekend i træk - snuppede GP-sejren. Tim Gajser tog andenpladsen, imens Pauls Jonass blev nummer tre. Jeffrey Herlings vendte tilbage, og førte tyve minutter af første heat, inden han måtte trække sig. Det blev til en fjerdeplads for The Bullet i andet heat.

I EMX250-klassen var der også tre danskere til start i dag, og det lignede en god dag for Mikkel Haarup, der vandt første heat i går. Desværre styrtede Mikkel, efter endnu en næsten perfekt start, og han nåede kun op som nummer 14 til slut. Det gav en sjetteplads på dagen. Bastian Bøgh var også stærkt kørende, og sluttede GP'et som nummer 8. Desværre var der heller ikke held til Glen Meier i dag. EMX250-mester 2019, blev Roan van de Moosdijk.

I EMX125, var der også to danskere til start, og både Rasmus Pedersen og Magnus Smith kørte et godt heat. Igennem stærk slid, sikrede Magnus sig point i begge heat, og sluttede som nummer 19, imens Rasmus sluttede som nummer 21. Mattia Guadagnini tog titlen.

Du kan finde alle resultater her: http://results.mxgp.com/mxgp/standings.aspx

Untitled-1.png

© 2013 MX-IndeX - A part of #591 Arts.