top of page

Titlerne delt ud i USA


Imens de fleste danske øjne nok var rettet imod Uddevalla, og de historiske begivenheder der udspillede sig der, så kørte amerikanerne sidste afdeling af deres mesterskab i lørdags på Ironman Raceway i Indiana. Og det blev et par sejrherrer klædt i grønt, der blev hyldet til slut. Den ene for første gang og den anden endnu en gang.

450 Class

Det blev nemlig Eli Tomac der tog stikket hjem til slut, ligesom han har gjort det så mange gange før. ET havde som altid sine udfald i løbet af sæsonen, men når han var i hopla, så var han også bedst. Endnu et mesterskab til Tomac, imens Ken Roczen også kan glæde sig over sin sæson. Da Marvin Musquin udgik af sidste heat, så var det nemlig nok for Roczen, der rykkede op på andenpladsen - og samtidig kan glæde sig over at have vundet en afdeling på vejen. Marvin Musquin måtte slukøret nøjes med tredjepladsen, imens MXoN-teamkammeraterne Jason Anderson og Zach Osborne lukkede og slukkede i top 5.

Resultat, AMA Pro Motocross 2019:

1. Eli Tomac - Kawasaki

2. Ken Roczen - Honda

3. Marvin Musquin - KTM

4. Jason Anderson - Husqvarna

5. Zach Osborne - Husqvarna

6. Cooper Webb - KTM

7. Justin Barcia - Yamaha

8. Fredrik Norén - Suzuki

9. Justin Bogle - KTM

10. Blake Baggett - KTM

250 Class

Der var mange følelser i spil, da mesteren af 250-klassen skulle findes. Der er ikke mange der ikke har hørt om Adam Cianciarulo, der var en legende allerede imens han kørte 85cc, og som siden slet ikke formåede at leve op til hypen - i hvert fald ikke før nu! Han missede et supercross-mesterskab til den sidste afdeling i år, men på Ironman to AC endelig stikket hjem, og vandt sin første pro titel. En tredjeplads var nok, og så kunne jublen ellers bryde ud. Det betød at Kawasaki løb med begge titler, imens Dylan Ferrandis og Justin Cooper måtte nøjes med at tage anden- og tredjepladsen hjem til Yamaha. RJ Hampshire og Chase Sexton gjorde de sidste to pladser i top 5 røde.

Resultat, AMA Pro Motocross 2019:

1. Adam Cianciarulo - Kawasaki

2. Dylan Ferrandis - Yamaha

3. Justin Cooper - Yamaha

4. RJ Hampshire - Honda

5. Chase Sexton - Honda

6. Alex Martin - Suzuki

7. Colt Nichols - Yamaha

8. Michael Mosiman - Husqvarna

9. Shane McElrath - KTM

10. Hunter Lawrence - Honda

Du kan finde alle resultater fra USA her: http://americanmotocrossresults.com/

Foto: VitalMX / GuyB

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page