Stærke danskere i Tyskland og Sverige!

VM ligger stille, og det udnytter man både i Sverige og Tyskland, til at køre endnu en omgang nationale mesterskaber i denne weekend. Og selvfølgelig er der godt med danskere på pletten! 

I Sverige er feltet rykket til Borås, og som altid blev første heat kørt i dag. I MX1-klassen var både Mathias Gryning og Nichlas Bjerregaard virkelig godt kørende, og de sluttede som henholdsvis nummer 4 og 5 i dagens heat. I Dame-klassen var Danmark også særdeles fornemt repræsenteret, da Sara Andersen vandt, imens Malou Jakobsen blev nummer fire. Og så var det godt at have Kenneth Kaalund tilbage på bommen, da danskeren tørnede ud i MX2-klassen. Der er heat i Sverige igen i morgen. 

Du kan finde alle resultater her: https://mxsm.nu/race/95/status

I Tyskland var der også danskere i alle tre klasser, og især i Youngster og Junior klasserne, var de højt oppe i dagens kvalifikationer. Mikkel Haarup var hurtigste mand i Youngster-klassen, imens Bastian Bøgh kører til bommen som nummer 4. Glen Meier og Oliver Olsen klarede også skærene. 

I Junior-klassen var Lucas Bruhn i top 5, imens der var tre danskere mere i top 10, samtidig med at der også kom fire mand med til morgendagens heat i Masters-klassen, med Mads Sjøholm som bedste mand. 

Du kan finde alle danskerne på resultatlisten her: https://www.adac-mx-masters.de/de/detailergebnisse-2019/bielstein-ohne-mx-junior-cup-125-7300/

Foto: Steffen Schollbach / Pixel-cross.com

Untitled-1.png

© 2013 MX-IndeX - A part of #591 Arts.