top of page

Danskere på podiet i Borås og Bielstein


Danskerne fortsatte de flotte takter fra i går, da der i dag skulle findes en afgørelse, på næstsidste afdeling af ADAC MX Masters og de svenske mesterskaber, i henholdsvis Bielstein og Borås.

Og de danske kørere gjorde det flot begge steder. I Tyskland var Mikkel Haarup ikke til at stoppe, og han vandt begge heat i Youngster-klassen. Bastian Bøgh Damm tog sjettepladsen på dagen, og er stadig inde i varmen i den samlede top 3, inden sidste afdeling. Glen Meier kørte et flot andet heat, og sluttede som nummer 12 samlet. Der var desværre ingen point til Oliver Olsen, men han fik god erfaring med sig videre.

I Junior-klassen var der også dansk i nærheden af toppen, da Tobias Caprani tog en fornem andenplads på dagen, som også er den placering han indtager i det samlede klassement. Lucas Bruhn tog sjettepladsen på dagen, og han er stadig inde i kampen om de samlede topplaceringer. Magnus Gregersen sluttede dagen som nummer 11, imens Nicolai Skovbjerg, Mads Fredsøe og Albert Legaard sluttede lige omkring top 20.

I Masters-klassen var danskerne også på pletten, og her lykkedes det Jakob Kjær Nielsen, at snuppe 9 point, efter et imponerende første heat, imens der også var et enkelt point til Kim Sørensen. Desværre var heldet ikke med Sam Korneliussen og Mads Sjøholm.

I Sverige var der også stærke danske præstationer. Mathias Gryning kørte sin bedste afdeling nogensinde, og ser man væk fra Anton Gole, Filip Bengtsson og Seva Brylyakov, så var Gryning bedste mand i Borås i MX1-klassen. Det blev nemlig til en samlet fjerdeplads. Nichlas Bjerregaard sluttede som nummer 8 i samme klasse, og det på trods af, at han slet ikke fik point i andet heat. Samtidig var der også point i MX2 til Kenneth Kaalund, imens pigerne i Dame-klassen, også gjorde det strålende. Sara Andersen vandt begge heat, og erobrede den røde nummerplade tilbage - desværre misser Sara dog den sidste afdeling af SM. Malou Jakobsen kørte også flot, og missede lige akkurat podiet, med en fjerdeplads.

Du kan finde alle resultater fra Sverige her: https://mxsm.nu/race/95/status

Foto: Steffen Schollbach / Pixel-cross.com

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page