top of page

Podierne afgjort i Kina

Det sidste af årets VM i motocross, blev kørt i dag i Kina - og det gik ned til det sidste, hvem der skulle have medaljerne til slut. 

I MX2-klassen var de to første som bekendt uddelt, da både Jorge Prado og danske Thomas Kjer Olsen havde sikret sig henholdsvis guld og sølv. Tredjepladsen kunne der dog stadig ændres på, hvis tingene flaskede sig for Tom Vialle. Vialle tog andenpladsen på dagen, men det var ikke nok, og så kunne Jago Geerts ellers fejre en imponerende bronzemedalje. Jorge Prado vandt GP'et, imens TKO sluttede som nummer 5.

Samlet resultat, VM 2019:

1. Jorge Prado - KTM

2. Thomas Kjer Olsen - Husqvarna 

3. Jago Geerts - Yamaha 

4. Tom Vialle - KTM

5. Henry Jacobi - Kawasaki 

Thomas Kjer Olsen: "Man kan sige at det ikke var min bedste weekend, men skal man være positiv, så slap jeg fra Kina uden skader til Motocross of Nations, og jeg er klar til at arbejde frem imod 2020. Min 5-5 score var ikke lige hvad jeg havde håbet at slutte VM-serien af med, men i det store hele, har det været et positivt år for mig. En sølvmedalje i mesterskabet er fantastisk, og første halvdel af sæsonen gik virkelig godt. At jeg styrtede i Indonesien ændrede tingene lidt, ser det ud til - derefter havde jeg både styrt, og så blev jeg syg i Tyrkiet. Men andenpladsen var perfekt. Jeg er virkelig motiveret til at arbejde hårdt, så jeg kan give alt hvad jeg har, når jeg går efter mesterskabet næste år."

I MXGP-klassen var guldet også sikret af Tim Gajser, men der skulle stadig sættes navne på de to der skulle på podiet med ham. GP'et i sig selv, blev dog en hollandsk affære. Jeffrey Herlings og Glenn Coldenhoff tog et heat hver, med GP'et hos Jeffrey til slut. (Hvis der sidder nogen af de andre og frygter Team Holland til MXoN, så er det meget, meget berettiget.) Det betød at The Hoff tog bronzen, imens Jeremy Seewer holdt fast i den samlede sølvmedalje. 

Samlet resultat, VM 2019:

1. Tim Gajser - Honda

2. Jeremy Seewer - Yamaha 

3. Glenn Coldenhoff - KTM

4. Gautier Paulin - Yamaha 

5. Arnaud Tonus - Yamaha 

Du kan finde alle resultater og samlede stillinger her: https://results.mxgp.com/mxgp/standings.aspx

Foto: Juan Pablo Acevedo 

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page