top of page

ADAC MX Masters afgjort i Holzgerlingen


Årets ADAC MX Masters har haft mange danskere på startlisten, og i går skulle der så findes mestre i det tyske - og igen var danskerne med til at gøre løjerne spændende!

I Masters-klassen har danskerne kæmpet godt hele året, selvom der har været et stykke helt op til toppen. Og der var da også point igen i går, til både Mads Sjøholm og Jakob Kjær Nielsen. Mads sluttede som nummer 18 - lad os få ham på 450'eren i MX1 til DM - og Jakob lige efter. Desværre ingen point til Sam Korneliussen, der dog som sædvanlig knoklede utrætteligt på. Det endte med at være Dennis Ullrich der tog mesterskabet.

I Youngster-klassen har Bastian Bøgh Damm været brandvarm, og med i kampen om topplaceringerne hele sæsonen, og det lykkedes for Bastian at tage den samlede bronze til slut! Super godt gået! Og det til trods for, at det ikke gik helt som planlagt til sidste afdeling, hvor Bastian sluttede som nummer 7. Der var desuden også point til Oliver Olsen. Til slut endte tre danskere faktisk i den samlede top 10, da Mikkel Haarup formåede at slutte som samlet nummer 6, selvom han kun kørte 3 afdelinger, og Glen Meier tog den sidste plads i top 10, selvom han også gik glip af sidste afdeling. Det blev Rene Hofer der tog titlen.

I 125-klassen var der tre danskere til start i Holzgerlingen, og her cementerede Rasmus Pedersen sin samlede femteplads i tabellen, ved at blive nummer 6 på dagen. Magnus Smith sluttede som nummer 14, efter et rigtig flot første heat, imens der også var erfaring at høste for William Kleemann. Tyske Simon Längenfelder tog sig af mesterskabet.

Junior-klassen har været belejret af danskere til hver afdeling hele sæsonen, og Holzgerlingen blev ikke anderledes. Tobias Caprani har kæmpet om topplaceringer i det samlede regnskab hele sæsonen, og med en sjetteplads i finalen, kunne han tage en fantastisk sølvmedalje i årets serie. Super flot af Tobias. Lucas Bruhn tog syvendepladsen i Holzgerlingen, og dermed en stærk samlet sjetteplads i tabellen. Mads Fredsøe blev nummer 11 i går, og nummer 9 samlet, imens der også var point til Nicolaj Skovbjerg og Magnus Gregersen i finalen.

Du kan finde alle resultater fra Tysland her: https://www.adac-mx-masters.de/de/detailergebnisse-2019/holzgerlingen-7301/

Foto: Steffen Schollbach / www.pixel-cross.com

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page