top of page

SEVEN DM Motocross afgøres i Sønderborg på søndag

Når Danmarks bedste motocrosskørere på søndag gæster Nybølbanen og Sønderborg Motor Club, er det for at få afgjort Danmarksmesterskaberne i motocross 2019. Vi tør godt garantere underholdning, fart, vilde overhalinger og viljestyrke til finalen på SEVEN DM Motocross serien d. 22/9 hos Sønderborg Motor Club.

Der er lagt op til en rigtig spændende 6. afdeling og finale på årets DM Motocross-serie, hvor kørerne vil give alt hvad de har, for at kunne tage DM-trofæerne med hjem fra Sønderborg.

I MX1-klassen har Stefan Kjer Olsen forinden finalen overtaget den røde nummerplade. Sønderborg er Stefans barndomsklub, så han kender banen rigtig godt og har dermed et fordelagtigt udgangspunkt til søndagens løb. Nr. 2 i den samlede stilling, Jakob Kjær Nielsen, har forinden finalen 16 point op til Stefan Kjer Olsen. Kan Jakob indhente Stefan og vinde sin første titel?? Dernæst falder nr. 3, 4 og 5 i den samlede stilling som perler på en snor, hvilket indebærer Kim Sørensen, Mathias Gryning og Nichlas Bjerregaard, hvor kun fem point skiller dem ad. Hvem af de tre (Kim, Mathias, Nichlas) ender med at erobre den sidste plads til podiet for sæsonen 2019?

I MX2-klassen oplevede topkandidaterne til forrige DM afdeling både held og uheld, hvilket op til finalen har spidset klassen og den samlede stilling til. Indehaveren af den røde nummerplade, Glen Meier, blev til sidste afdeling ramt af en tidsstraf, hvilket reducerede hans ellers store forspring i den samlede stilling ned til Mads Sjøholm på 2. pladsen. Mads Sjøholm har dog hjemmebane hos Sønderborg Motor Club på søndag, og det kan gå hen og blive en stor fordel. Fra Mads er der kun 17 point til Benjamin Strate på tredjepladsen og derfra yderligere ni point til Mike Underbjerg på fjerdepladsen. Kan Glen bibeholde den solide føring? Kan Benjamin eller Mike indhente Mads på andenpladsen? Og hvem vinder kampen mellem Benjamin og Mike (som har stået på hele sæsonen)?

Hos de unge kørere i Junior125-klassen er der også lagt op til et tæt opgør mellem kørerne i toppen af tabellen - alt kan virkelig ske! Hvem af de unge gutter kan holde hovedet koldt og vise de andre rygnummeret, når det hele skal afgøres i Sønderborg?

Det kan vist med sikkerhed konstateres, at ingen deltagere har ro i maven op til finalen af SEVEN DM Motocross serien - med sommerfugle i maven, viljegejst og nerverne uden på tøjet kan alt ske! Hvem kan mon holde til presset, tage trofæerne med hjem og kalde sig Danmarksmestre i motocross 2019?

Foto: Andreas Hansen / S&K MX Foto

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page