top of page

Finaletid! - Kaduuz Racing


Efteråret er sat ind, med kølige vinde og hvad der dertil hører med. Men inden vi skiber sæson 2019 i huskebogen, så skal den altså lige afsluttes med et brag! Og den gule armé er klar til at have op til flere fingre med i det spil, når årets DM-serier skal afsluttes i den kommende weekend. Flere forskellige steder i det lille kongerige mod nord, skal gutterne forsvare deres placeringer, og alle mand er klar med support, når det går løs inden længe!

Rasmus Johansen leverede en flot top 5, da DM-feltet var i Svendborg, og han går efter at være der hvor det sker igen, når DM-finalen ruller i Sønderborg på søndag. Han befinder sig lige netop inde i den samlede top 10, og det selvom han har misset en hel afdeling undervejs.

Thomas Rasmussen kørte flot i Svendborg i MX2-klassen, og den samlede top 5 er indenfor rækkevidde. Banen i Sønderborg er til den sandede side, og Kaduuz Racings slider ved hvordan den skal skæres, så Thomas håber selvfølgelig på lidt held undervejs. Han leverede sit livs bedste da feltet kørte i sand i Holstebro. Hvad kan vi forvente i Sønderborg?

Det er dog ikke kun i Sønderjylland de gule gutter skal i aktion. Også på Mors skal der afsluttes et DM på lørdag, denne gang for minier. Her ligger Jonas Stub inde i top 5 i 85cc, og Jonas går igen benhårdt efter at lege med i toppen.

Hele teamet hepper, og som altid, så går vi efter at være en del af det bedste show i riget!

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page