Pressemeddelelse fra Filten Racing

Søndag d. 22. september 2019 køres FINALEN Af Seven DM MX i Sønderborg Finalen i årets Seven DM MX - serie køres på Nybølbanen i Sønderborg. Nybølbanen i Sønderborg har mere eller mindre fast afviklet A DM gennem mange år og dette med god grund da klubben råder over gode faciliteter og et super baneanlæg der er meget publikums venligt, heller ikke at forglemme de gode ringrider pølser klubben altid har på grillen, så mød op og få super ræs for alle pengene. Filten Racing Team kørerne er naturligvis igen med bag bommen og er klar til at gøre deres bedste på de toptrimmede YSR Yamaha Filten racere. I MX 2 klassen stiller Filten Racing til start med Mike Underbjerg Lauritsen #959 som flot stadig ligger på en samlet nr. 4. Ved DM - afdelingen i Svendborg viste Mike sit store talent ved at føre 1. heat i adskillige omgange, Mike mangler kun 9 point for at kunne betræde 3. pladsen og dermed en samlet podiepladering i DM 2019 og vil kæmpe som en gal for det lykkedes i Sønderborg så hold godt øje med nummer #959. Mike var så uheldig at styrte til en træning i lørdags men er heldigvis klar igen. Sebastian Kærgaard #738 stiller også til start i MX 2 klassen, Sebastian har kæmpet sæsonen igennem med overgangen fra Pitbike til de store racere. Sebastian er vant til sandet fra hjemmebanen i Holstebro og glæder sig til afdelingen i Sønderborg, Sebastian ligger pt. på en samlet 14. plads. I MX 1 klassen stiller Mathias Hansen #250 og Michael ”Fido” Østergaard #14 til start, Mathias ligger på en samlet 16. plads i DM, Mathias er glad for at køre på Nybølbanen og vil gøre alt for at gøre en god figur på finaledagen. Fido har enorm fighter vilje og stabilitet som få og kæmper videre for at få flere point på kontoen, Fido ligger inden afdelingen i Sønderborg på en samlet 18. plads. Filten Racing Teams Kenneth Villadsen #460 er DANMARKSMESTER OB 30 +B 2019 STORT TILLYKKE 😊 Husk at klikke ind på Filten Racing MX Shop som altid har gode tilbud på udstyr og dele til din crosser til lynhurtig levering og gode priser. Vel mødt til en fed race dag i Sønderborg søndag d. 22 september, kig efter de store blå telte og Filten Racing flagene og kom forbi til en snak Foto MX-Index 

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
fxr.jpg
Facebook Nyheder