top of page

Yamaha Supercross & Freestyle i Jyske Bank Boxen


Fredag den 31. januar og lørdag den 1. februar køres Yamaha Supercross & Freestyle Show for 26. gang, og med Jyske Bank Boxen til at danne rammen om det spektakulære event, er der garanti for en verdensklasseoplevelse.

Supercross-stjerner fra alle egne af kloden er klar til at kæmpe for titlen som ”King of Herning”, når de slippes løs på den anlagte bane i Boxen, og det er en titel som der endnu ikke er nogen dansker der har haft. Svenskere, englændere, new zealændere, franskmænd samt kørere fra flere andre nationer har taget titlen, men der er altså endnu ingen danskere der har formået at kunne vinde samlet henover fredag og lørdag, for på den måde at kunne løfte det helt store trofæ. Om det bliver ved den 26. udgave af løbet vil kun tiden kunne vise, men publikum står med sikkerhed bag de danske kørere.

- Det er egentligt utroligt, at vi ikke har haft nogen dansk vinder endnu, for med den opbakning der kommer fra publikum er det lige før man for vinger som dansk kører i Jyske Bank Boxen. Stemningen får lige et ekstra hak op når en dansk kører bliver præsenteret, og jeg er ret sikker på, at vi nok skal få nogle danskere i finalen, så publikum kan holde med deres favoritter hele vejen, siger eventchef Lars Green.

Vildt, vildere, freestyle Som altid er der også de spektakulære motocross freestyle kørere med på plakaten, og når der ikke køres supercross på banen, giver de publikum en på opleveren med tricks som man ikke skulle tro var muligt.

- Det er næsten umuligt at beskrive hvad de gutter kan lave på en crossmaskine, og hver gang vi tror det ikke kan blive vildere, så får den lige en tand ekstra. Det er lidt for tidligt at afsløre hvilke freestyle-kørere vi får til Herning i år, men vi er igen i år i snak med nogle der kan levere et fantastisk show, siger Lars Green.

Billetsalget starter 1. oktober

Yamaha Supercross & Freestyle Show afvikles fredag den 31. januar og lørdag den 1. februar 2020, men allerede fra 1. oktober har du mulighed for at sikre dig en billet til den 26. udgave af showet i Jyske Bank Boxen.

Er du hurtigt ude og bestiller en børnebillet til Supercross på aspshop.dk inden den 1. december, så får du en gratis børnebillet til Motorshow med som gave. Det giver god mulighed for en familietur eller for at sikre sig den bedst tænkelige julegave, der byder på gejl, lir, fart, action og spænding.

Gå ind på www.aspshop.dk og bestil din billet fra 1. oktober og læs mere på www.supercrossherning.dk

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page