top of page

Haarup til F&H Kawasaki!

Mikkel Haarup skifter til F&H Kawasaki og skal køre en fuld sæson i VM MX2 i 2020!

Hovedpersonen selv glæder sig til det nye skift, og der er skruet op for forventningerne, når næste sæson slår i gang!

Mikkel Haarup: "Det bliver selvfølgelig et kæmpe skift for mig, da jeg de sidste 4 år har kørt for samme team. Men jeg overbevist om at jeg kommer til at gøre det endnu bedre end jeg har gjort før. Målet er udelukkende at komme i top 5 i VM samlet. Det var et valg jeg selv tog, selvom Husqvarna gerne ville fortsætte med mig. Jeg følte det var tid til noget nyt, og jeg føler mig i rigtig gode hænder i det nye team allerede."

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page