top of page

Startlister til MXoEN


Motocross of European Nations ruller i den kommende weekend i Polen, og her har Danmark - igen - virkelig gode chancer for et godt resultat! Det er i hvert fald et stærkt hold vi sender afsted, bestående af Mikkel Haarup, Rasmus Pedersen, Mads Fredsøe og Lucas Bruhn - og de par gæve gutter, skulle nok kunne kæmpe om topplaceringerne, ligesom Bastian Bøgh, Thomas Kjer og Stefan Kjer gjorde det i den forgangne weekend! #goteamdk

MEN! Og det er et gigantisk men, for der skal også køres MXoEN for kvinder, og her er Danmark forsvarende sølvvindere! Og det bliver igen Sara Andersen og Line Dam, der skal forsøge at hive titlen med hjem. Sara fortalte os i søndags, at banen passer hende godt, og at det nok skal blive sjovt, selvom et par af de andre hold, også ser stærke ud på papiret. Vi hepper i hvert fald på de danske piger hele vejen!

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page