top of page

NMK vandt Hold DM


Årets DM for hold blev som sædvanlig et brag af dimensioner, og der var ikke mangel på drama hele dagen igennem, da titlen som Danmarks bedste klubhold skulle fordeles i går på Nisseringen. Selvom vi er i oktober, så viste banen sig heldigvis fra sin bedste side, og det gav anledning til noget fantastisk ræs.

Det var - igen i år - hjemmeholdet fra NMK og holdet fra Aalborg, der løb parløb imod titlen hele dagen igennem, men til slut kunne Næstved at altså tage kronen, og lade Benjamin Strate, Mathias Gryning og Nikolaj Larsen hylde som vindere. Kenneth Kaalund, Kim Sørensen og Nichlas Bjerregaard tog andenpladsen for AlMK, imens Fyens MotorSport imponerende tog tredjepladsen, med Stefan Kjer Olsen, Marcus Bobbi Pedersen, og Kristian Rasmussen.

For Mini, var det også en duel imellem NMK og så holdet fra Randers MotorSport, men selvom Tobias Caprani gjorde hvad han skulle ude i front, så var det Jonas Stub og Albert Legaard, der tog titlen som mestre til DM for Hold 2019. RMS blev nummer to, med Caprani og Jakob Frandsen, imens endnu et Næstved-hold, med Emil Lodal og Alexander Bidstrup, tog tredjepladsen.

I OB-kategorien stod Frederiksborg Amts Motorklub på det meste. I hvert fald tog Kim Alex Olsen og Rasmus Garnell titlen endnu engang, imens NMK her måtte nøjes med andenpladsen, med Hasse Lorentzen og Brian Egebjerg. Endnu et FAM-hold sluttede podiet af, med Jørgen Bitsch og Michael Hermansen.

I Pitbike røg titlen afsted til Haderslev med Lars Lemkuhl og Christian Jørgensen, imens der også her var medaljer til NMK med andenpladsen. Bronzen røg afsted til Holstebro.

Husk du kan gense hele livestreamet fra årets Hold DM her: https://nowstream.eu/videos/1-521-motocross-hold-dm-finale

Tags:

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page