top of page

Sara og Line på podiet i Polen


Danmark var stærkt repræsenteret ved årets Motocross of European Nations i Polen - både på dame- og herresiden. Og det var da også danske kørere der dikterede det meste af hvad der skete, selvom heldet alligevel udeblev for dem til sidst, på en tricky bane.

Sara Andersen og Line Dam Nielsen sluttede som nummer 2 til sidste års udgave af løbet, og de ville gerne gøre det endnu bedre i år. Der var dog stærke konkurrenter med, men til slut lykkedes det alligevel de to danskere at køre sig på podiet. Line kørte to solide heat, imens Sara røg ind i lidt uheld i første heat, men reddede medaljen hjem, med en andenplads i andet heat. Det rakte til en tredjeplads, efter Holland og Tyskland.

På herresiden endte Danmark med at vinde tre ud af fire heat, med Mikkel Haarup som den helt store oplevelse. Haarup tog sit sidste stint i hvide, og nappede to ud af to mulige heatsejre, imens Mads Fredsøe formåede at vinde det ene 85-heat. Desværre flaskede resten af tingene sig ikke så heldigt for danskerne, men Rasmus Pedersen, Lucas Bruhn, Mads Fredsøe, og Mikkel Haarup stod alligevel sammen som hold, og kæmpede forbilledligt. Det blev til en femteplads til slut, imens Italien løb med sejren.

Du kan finde alle resultater fra MXoEN her: http://results.mxgp.com/mxgp/standings.aspx

Foto: Youthstream 2019 @ Roman Borak

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page