Den officielle VM-kalender er ude


Den seneste udgave af VM-kalenderen for 2020 kom ud i går, og der er en del ændringer, som er værd at notere. For eksempel at der alligevel bliver GP i England, og at det tilmed bliver det første på kalenderen! (Hvem var det nu der vandt der i år? Nå ja, ham fra Danmark af!) Ellers er der rigeligt med rejsen omkring for TKO, Mikkel Haarup og de andre, der får set lidt af hvert. Mange baner går igen, ligesom det er lækkert at have Maggiora med igen, efter at man har kæmpet imod en truende lukning af banen i det norditalienske. Spanien er også med igen, ligesom VM også vender tilbage til Finland.

Desuden bliver det spændende at se, om nogen danskere tager udfordringen op, og stiller op i den nye version af EMX Open, der erstatter EMX2t som supportklasse.

Tags:

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
fxr.jpg
Facebook Nyheder