top of page

Skovgaard er tilbage

Efter at have siddet ude med skade et godt stykke tid, så vendte Nikolaj Skovgaard tilbage her i weekenden. Vi fik derfor en status fra ham, ligesom vi også forhørte os om, hvad der skal ske til næste år. 

Nikolaj Skovgaard: "Det er rart at være tilbage igen, efter at have været ude en rum tid. Jeg blev skadet i hånden, allerede inden EM-finalen i Tyrkiet, så det har været hårdt at sluge. Jeg brækkede fingeren og ødelagde ledbåndet i tommeltotten, så det har jeg gået og kæmpet med. Jeg vendte tilbage til H-Trial hos NMK her i weekenden, og det var fedt, selvom der stadig venter en del genoptræning hen over vinteren. Jeg knokler dog fortsat på, for at blive klar til 2020, hvor jeg igen slår et slag på den orange 2-takter, og skal køre EMX2-t - forhåbentlig med lidt mere held på min side!"

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page