Tang melder klar til Zuidbroek


Den europæiske supercross-sæson begynder for alvor i Holland i den kommende weekend, og en af dem der har gjort lidt mere end han plejer, er Mathias Tang. Vi fik derfor en status fra ham, her et par dage før det går løs til det hollandske supercross i Zuidbroek.

Mathias Tang: "Jamen, jeg har fået trænet en del mere supercross end de foregående år, så jeg vil faktisk sige at mine forventninger til mig selv er blevet højere, men samtidig så er det er virkelig hårdt felt i Zuidbroek denne weekend, så hvis jeg når en semifinale så er jeg faktisk glad! Zuidbroek er sæsonstarten på supercross, så jeg tager det stille og roligt og så kører jeg til Frankrig eller Italien ugen efter, for at få trænet endnu mere supercross, så jeg står skarpt til ADAC i Stuttgart ugen efter. Mest af alt så glæder jeg mig bare helt sindssygt, til at komme igang og mærke stemningen igen!"

Der er en del danskere til start i Holland, og vi holder selvfølgelig et vågent øje med dem!

Untitled-1.png

© 2013 MX-IndeX - A part of #591 Arts.