top of page

Kim er godt tilfreds


Selvom man er en af dem der har været med i nogle år efterhånden, så betyder det ikke, at man ikke er med hvor det sker. Kim Sørensen kørte en god DM-sæson, hvor han satte trumf på til sidst, med endnu en DM-medalje, og nu kigger han så småt indendørs. Vi fik en status fra ham på begge dele.

Kim Sørensen: "Overall, så er 2019 forløbet ganske udmærket for mit vedkommende. Jeg var lidt længe om at komme i gang med forberedelserne til sæsonen på grund af et bil-projekt. Da jeg så kommer igang, får Mikael fra MA-servicecenter, Tonni A og jeg lavet en masse rigtig god træning, test af affjedring, motoropsætning osv. Derudover får jeg nogle timer på cyklen, så jeg egentlig følte mig godt forberedt til 1. afdeling af DM. Jeg synes selv jeg har kørt nogle gode heat i løbet af året, men desværre også et par stykker, hvor jeg ikke har været helt tilfreds med min egen præstation. Konkurrencen og tempoet har i år været ekstremt højt, og det har været SUPER fedt, at være med til at give publikum en masse fed race gennem sæsonen. At slutte året af med en samlet tredjeplads, er jeg selvfølgelig glad for! Derudover har jeg deltaget i 3 afdelinger af ADAC MX Masters i år. Lidt for at få kørt lidt race i den lange sommerpause som var i år, men selvfølgelig også for at køre race med nogle rigtig hurtige drenge. Derudover var det en god mulighed for Mikael/MA-servicecenter for at komme ud at snuse til en god udenlandsk serie, hvor der formentlig er potentiale for nye kunder. Der skal lyde en stor TAK til MA-servicecenter for al hans hjælp til disse races, og selvfølgelig til sæsonen generelt. Med hensyn til supercross - så er planen pt. at jeg skal køre i Zuidbroek denne weekend, Tampere Supercross i Finland næste weekend. Goes SX i Holland i Januar og hvem ved - måske også Herning Supercross 2020. Dette er dog ikke helt på plads endnu."

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page