top of page

Frederik glæder sig til at komme i gang


Det er ingen hemmelighed, at Frederik Goul måske brænder lidt mere for at køre indendørs, end udenfor. Derfor er han også en af dem, der glæder sig når vinteren lurer i det fjerne. Det betyder nemlig supercross, og danskeren tager hul på den tørn, når der skal køres i hollandske Zuidbroek her i weekenden. Vi fik en status fra ham, inden det går løs i Holland!

Frederik Goul: "Jeg glæder mig rigtig meget til at komme igang med supercross-sæsonen igen. Det har jeg ventet på siden vi sluttede i Boxen i februar! Racet i Zuidbroek er altid spændende. Det er det første race på sæsonen, så der bliver gået til den. Det en rigtig fed weekend, hvor man får testet tingene af og får lavet om på de ting der skal laves om. Det bliver hårdt i år, med mange hurtige kørere - men så de vel heller ikke meget hurtigere? Jeg håber på at starte sæsonen ud som vi sluttede den sidste år. Jeg føler mig godt tilpas på cyklen og har arbejdet på de svagheder jeg havde sidste år. Så må vi se hvad det rækker til. Nogle gode starter, så håber jeg på at kunne gå til finalen. Det er i hvert fald planen, men nu må vi se. Det en svær banen at overhale på, så starterne er alt og kommer til at betyde rigtige meget. Og så står den på ADAC Supercross weekenden efter, så der bliver - heldigvis - nok at se til!"

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page