top of page

Startlister til weekenden


Supercross-sæsonen er skudt i gang i Europa, og det bliver udnyttet til fulde i den kommende weekend, hvor der både skal køres supercross i finske Tampere, der skal køres Bercy Supercross i Paris, og så sparkes den tyske ADAC SX Cup i gang i Stuttgart. To af stederne er der godt med danskere til start, og vi har derfor lige fundet alle startlister til dig, så du kan være klar.

I Tampere er danskerne nemlig mødt talstærkt frem, og Team Aalborg er klar til at gøre det finske usikre. Kim Sørensen, Kenneth Kaalund og Nichlas Bjerregaard er på listen i Finland. Du kan finde hele startlisten her: https://www.supercrosstampere.fi/supercross-kuljettajat

I Stuttgart sparkes den tyske serie i gang, og også her er der danskere på programmet. I SX1 er Frederik Goul Jensen klar, ligesom også Mathias Jørgensen står på startlisten - på en Suzuki, hvis man skal stole på en tysk skriverkarl. I SX2 er både Frederik Højris og Mathias Tang på startlisten, men om hvorvidt Frederik er klar i Stuttgart, står hen i det uvisse. Du kan finde alle startlisterne her: https://www.supercross-stuttgart.de/event-2019/klassen/fahrer/klassenuebersicht

(Som regel er der livestream fra Stuttgart, men denne bliver som regel først offentliggjort få dage før. Vi holder øje og poster hvis vi støder på et link.)

Der skal også køres det traditionsrige og internationale supercross i Paris, som måske er det mest velbesøgte i Europa, når det kommer til mængden af stjerner fra USA. Her er der desværre ikke danskere med, men I skal ikke snydes for startlisten, ligesom vi også her nok skal holde øje med links til livestream! Stay tuned! (Tips on førnævnte er også altid velkomne!)

SX1 1W Dylan Ferrandis 3 Nicolas Aubin 6 Jeremy Martin 7 Gaetan Le Hir 8 Thomas Ramette 16 Zach Osborne 17 Joey Savatgy 20 Gregory Aranda 22 Chad Reed 25 Florent Richier 27 Malcolm Stewart 42 Ben LaMay 46 Justin Hill 51 Justin Barcia 85 Cedric Soubeyras 137 Adrien Escoffier 141 Maxime Desprey 911 Jordi Tixier 971 Fabien Izoird

SX2 1 Jace Owen 11 Calvin Fonvielle 14 Arnaud Aubin 35 Mitchell Harrison 51 Adrien Malaval 57 Darian Sanayei 72 Lucas Imbert 81 Brian Hsu 170 Yannis Irsuti 322 Julien Duhamel 384 Lorenzo Camporese 420 Pierre Lozzi 751 Germain Jamet 773 Thomas Do 921 Melvin Regner 945 Anthony Bourdon 965 Hugo Manzato 975 Julien Roussaly

Foto: Tampere Supercross

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page