top of page

Standing Construct bliver GasGas fabriksteam

Det er ikke så tit vi får nye mærker at se i VM, men i 2020 kommer vi til at se en del til spanske GasGas. KTM har nemlig købt en stor del af mærket, og derfra er det gået stærkt. Så stærkt at Standing Construct i dag er blevet det officielle GasGas fabriksteam til næste år - det bekræfter fabrikken selv i dag. Det betyder at Glenn Coldenhoff og Ivo Monticelli kommer til at give den gas på deres GasGas i 2020 - noget der helt sikkert kommer til at sætte kulør på VM. GasGas er ellers mest kendt for trial og endurocykler, men nu er er man altså klar til at angribe mx-markedet for fulde gardiner. Nu glæder vi os bare til at se, hvordan cyklerne kommer til at se ud. 

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page