Startlister til Chemnitz


Weekenden nærmer sig, og det betyder at anden afdeling af det tyske mesterskab i supercross gør det samme. Denne gang er det Chemnitz der står for skud, og igen er danskerne på pletten, for at se om de kan gøre noget ved de stærke internationale felter. Vi har fundet startlisterne til dig!

I SX1-klassen er Frederik Goul Jensen enlige dansker på pletten, og det er et stærkt felt han skal op imod.

SX1

I SX2 er Mathias Tang tilbage, ligesom at også Lucas Ankjær har fået start. Ankjær har fået smag for supercross, og efter han sejrede i Holland for nogle uger siden, bliver det spændende at se hvordan han gør det i Chemnitz.

SX2

Og så skal vi heller ikke glemme at der køres en 125-klasse, for her har Danmark Magnus Smith med.

125

Du kan se mere om arrangementet i Chemnitz her.

Chemnitz plejer at være afdelingen uden livestream, men hvis vi finder et link, skal vi nok smide det op.

Foto: Steffen Schollbach / Pixel-cross.com

Untitled-1.png

© 2013 MX-IndeX - A part of #591 Arts.