top of page

TKO og RKJ og FOX


Det er ikke længe siden Rasmus Krogh Jørgensen overtog styringen med Rockstar Energy Factory Husqvarna, og nu kommer den første store ændring som følge deraf. Det blev nemlig i går meldt ud, at holdet har lavet en aftale med FOX, om at køre i deres udstyr i den kommende sæson. Og det både tøj, støvler og briller. Altså en komplet aftale, der virker som et stærkt partnerskab at trække hjem, der uden tvivl kan booste promoveringen af Thomas Kjer Olsen, så endnu flere får øjnene op for ham rundt om i verden - og også på scener udenfor motocross.

Rasmus Krogh Jørgensen: "At lave en aftale med FOX, er som at vende hjem for mig, bare i en helt anden rolle. I min karriere var jeg FOX-atlet, og jeg er meget beæret over at få lov at repræsentere mærket som Team Manager, og fortsætte arbejdet med så fantastisk en gruppe mennesker. Familie-følelsen du får som del af FOX-holdet, er noget jeg ikke kan vente med at give videre til mine kørere, og sammen kan vi bygge et stærkt partnerskab, der kommer til at vare i mange år, det er jeg sikker på. FOX arbejder hårdt for at producere de bedste produkter og vi er glade for at udstyre vores kørere med det bedste de kan få. Jeg vil gerne sige tak til FOX, for at tro på os som et nyt team med store ambitioner. Let's go!"

Aftalen dækker alle kørere i teamet, Thomas Kjer Olsen, Jed Beaton og Kay de Wolf, og vi glæder os til at se, hvordan det nye look kommer til at se ud!

Foto: FOX

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page