top of page

Tang jagter heldet


Mathias Tang har kastet sig over supercross her i vinter, og han arbejder sig langsomt ind i sagerne, skridt for skridt. Der var synlige forbedringer at se til weekendens ADAC SX Cup i Chemnitz, men hovedpersonen selv, har stadig nogle ting han gerne vil forbedre. Vi fik en status fra ham, ovenpå løjerne i det tyske.

Mathias Tang: "Fredag gik faktisk fornuftigt i træningerne, men jeg var så desværre bare endt i den hårdeste kvalgruppe, så jeg kommer ikke med direkte, selvom mine tider lå som 4-5 stykker i de andre grupper. Men sådan er gamet jo, da det kun er 6 der går direkte til aftenshowet. Så jeg måtte i last chance og kæmpe. Her får jeg en dårlig start og er næsten sidst, men jeg kommer dog hurtigt op som 5’er, hvorefter jeg laver en dum fejl i wuptierne, og får trykket brystet så hårdt i styret, at jeg mister al luften og må smide crosseren, og så var løbet desværre kørt. Lørdag gik noget bedre! Jeg endte dog igen i den hårdeste kvalgruppe og var ekstremt tæt på at komme direkte med. Igen ville jeg have kørt mig direkte videre i de 2 andre grupper, men jeg måtte i LCQ igen. Jeg var lidt nervøs og kørte sygt ringe, men jeg klarede den dog og kørte mig i semifinalen. I semifinalen bliver jeg 8’er, men kun 5 går direkte videre i finalen. I LCQ til finalen bliver jeg klemt lidt inde i første sving, og er 9-10 stykker, men jeg kører faktisk mit bedste heat hele weekenden, og kører mig op som 4’er. Desværre er det bare kun 2 der går i finalen. Alt i alt en fornuftig præstation i Chemnitz, stadig med lidt for mange fejl, men jeg arbejder videre mod de sidste løb i januar, og så håber jeg at kunne lave en finale, med lidt held på min side for en gangs skyld!"

Foto: Steffen Schollbach / www.pixel-cross.com

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page