top of page

Magnus havde en sjov weekend


Der var mange danskere i aktion i det tyske i den forgangne weekend, og også i 125-klassen, der var arrangeret til lejligheden i Chemnitz, var der en dansker på spil. Nemlig Magnus Smith, og han viste formatet, og var uden tvivl bedste mand i feltet hele weekenden. Det resulterede da også i to heatsejre, og så kunne Dannebrog ellers vaje over arenaen syd for grænsen. Vi fik derfor lige en lille status fra Magnus på hans weekend i det tyske, der endte gylden.

Magnus Smith: "Jeg havde en super god weekend i Tyskland, så nemlig kan det egentlig siges. Jeg havde det sjovt på en mega fed bane, så det kunne næsten ikke være bedre. Jeg følte mig godt tilpas hele weekenden, og det føler jeg også kunne ses, da jeg endte med at vinde begge dage! Og den følelse bliver man virkelig aldrig træt af! Det hele spillede, så jeg klager ikke."

Næste og sidste afdeling af ADAC SX Cup køres i Dortmund i starten af det nye år.

Foto: Steffen Schollbach / www.pixel-cross.com

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page