top of page

Oscar Brix rykker op


Hvis du er en af de fornuftige der har fuldt med i 85cc-klassen de seneste par sæsoner, så vil du også vide at sjællandske Oscar Brix er en gut der har været med i toppen af DM, og været med der hvor det skulle afgøres. Nu er han så imidlertid klar til at tage kampen op i en ny klasse, når han skifter til 125-klassen i 2020, og det ville vi da gerne høre lidt mere om - så vi fik en status fra ham på skiftet.

Oscar Brix: "Næste sæson, 2020, bliver først og fremmest på en toplækker Yamaha YZ125 fra GG-Racing. Det er femte sæson i træk jeg kører for GG-Racing, og jeg ser frem til et fedt år i 125-klassen, hvor jeg kommer til at være til start i de danske mesterskaber, samt til svensk mesterskab. Jeg har sat mig et beskedent mål i DM, der lyder på en top 10-placering, da det er mit første år i den hårde klasse. Jeg kommer også til at blive at finde med et nyt nummer, da jeg skifter til nummer #414. Så der skal I holde øje med, hvis I vil finde mig derude!"

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page