top of page

Rasmus P hos WZ Racing i 2020

Tyske WZ Racing har vist sig som en god rugefabrik for talenter. For nyligt har man skibet Simon Längenfelder afsted til fabriks-GasGas. Derfor er det heldigt at tyskerne også har masser af plads til dansk talent. Et af dem er Rasmus Pedersen, der også næste år skal tørne ud for WZ Racing, efter at parterne blev enige om en aftale for nylig. Vi fik et par ord fra Rasmus om aftalen. 

Rasmus Pedersen: "Jeg er super glad for at have fået chancen for at kunne køre for teamet i 2020. I 2019 har jeg haft et rigtigt dårligt år, så jeg gør mit bedste for at kunne vise hvad jeg kan i 2020. Jeg vil gerne takke MX-Shop og KTM-Skandinavien for de 2 sidste sæsoner, og al den hjælp jeg har fået fra dem! Men jeg glæder mig super meget til at starte sæsonen med teamet!"

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page